Veelgestelde Vragen

In de schappen in de winkels zie je vooral veel synthetische zeep staan. Deze zijn nog chemischer dan de experimenten in Breaking Bad. Lees hier de veelgestelde vragen en voordelen over natuurlijke zeep.

Inklapbare content

All Natural Soaps

Waarom moet ik natuurlijke zeep kiezen in plaats van synthetische zeep?

Veel mannen gebruiken nog steeds vaak synthetische zeep. Deze bevatten sulfaten en parabenen die agressief je huid reinigen. De natuurlijke oliën op je huid verdwijnen daardoor. Dit zorgt ervoor dat je huid uitdroogt.

Geen irritatie. Geen uitdroging. Wél beter voor milieu. De biologische ingrediënten van de producten van All Natural Soaps beschermen de pH-balans van je huid en reinigen je huid op een milde manier. Win-win!

Waarom is natuurlijke zeep beter voor mijn huid?

Natuurlijke zeep reinigt je huid zonder de natuurlijke oliën te verwijderen. Het beschermlaagje op je huid blijft dus intact. Tegelijkertijd wordt je huid goed schoon en verzorgd.

Kan ik de producten van All Natural Soaps gebruiken als ik huidallergieën heb?

Ja, dat kan. Je huid is al gewend aan natuurlijke stoffen. Dus de producten van All Natural Soaps verstoren de balans in je huid niet.

Hoe bestel ik bij All Natural Soaps?

Simpel. Je stopt alles in je winkelwagentje en betaalt met de betaalmethode die je voorkeur heeft. Zie ook de methodes die wij aanbieden onderaan de webpagina in de footer en ook worden alle opties bij de checkout zichtbaar.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?

Bestel je vandaag voor 16.00? Dan verzenden we je pakket nog dezelfde dag met track en trace nummer. Je hebt je verzorging vaak al de volgende dag in huis. Als je in Nederland of België woont dan. Voor de rest van Europa duurt verzending gemiddeld 2 tot 4 werkdagen. We versturen je bestelling vanaf 50 euro gratis in Nederland en vanaf 75 euro gratis naar Belgie en Duitsland.